100 - 150 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Concentrisch rookkanaal 100 - 150mm bestellen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm voor uw kachel nodig? Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bent u aan het juiste adres! Wij zijn namelijk de nummer 1 specialist op het gebied van kachelpijpen in de Benelux. Ook voor uw concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm vindt u in onze webshop alle onderdelen die u nodig heeft. Bestel onder andere een concentrisch overgangsstuk, muurbeugel, bocht of dakplaat eenvoudig online voor een scherpe prijs. Wij geven ook graag vrijblijvend advies over de benodigde onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.

Waarom een concentrisch rookkanaal?

Heeft u een gesloten gashaard of kachel? Dan is een concentrisch rookkanaal nodig. Dit is een binnenbuis die verbrandingsgassen afvoert, en een buitenbuis die gebruikt wordt voor de aanvoer van verse lucht. Het installeren van een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm is niet moeilijk. Dat komt onder andere omdat het gaat om losse onderdelen van licht gewicht. Er vindt geen zware belasting op draagconstructies plaats. Het is wel altijd belangrijk om te letten dat de plaats van de muurdoorvoer (de uitmonding in de gevel) zich op voldoende afstand bevindt van bijvoorbeeld ramen of andere ventilatieopeningen. Wanneer dat niet het geval is, vliegt de rook namelijk in een mum van tijd weer gewoon naar binnen. Heeft u advies nodig over het maken van een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Onderdelen voor concentrisch rookkanaal 100 - 150mm

Kiest u voor de onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm van Goedkoopstekachelpijpen.nl? Dan kunt u altijd rekenen op materiaal van goede kwaliteit. Het is gemaakt van kwalitatief hoogstaand en duurzaam roestvast staal. Een voordeel van een concentrisch rookkanaal is dat het niet met de uitmonding naar de nok van het dak hoeft (wat wel het geval is bij gewone dubbelwandige rookkanalen). U kunt de uitmonding een meter omhoog vanaf de kachel plaatsen. Het kanaal kan dan via de muur naar buiten. Heeft u een bijpassende muurbeugel, stormkraag, dakplaat of een ander onderdeel voor uw concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm nodig? Bestel het eenvoudig en snel hier in de webshop!

Uitstekende service van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Waarom u juist kiest voor de onderdelen voor uw concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm van Goedkoopstekachelpijpen.nl? Wij combineren drie belangrijke factoren: materiaal van topkwaliteit, een scherpe prijs en uitstekende service. U kunt bij ons onder andere rekenen op:

  • Ruim assortiment onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Meer informatie? Neem contact op

Bestel uw kachel onderdelen dus direct online hier in de webshop! Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl.