130 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 130mm koopt u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u voor uw kachel een dubbelwandige kachelpijp 130mm met 35mm isolatie? Die kunt u voordelig online kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl. Deze maat dubbelwandige kachelpijp kunt u nodig hebben om op uw nieuwe of bestaande kachel aan te sluiten. Het is namelijk altijd noodzakelijk om een goed passende kachelpijp te kopen! In onze webshop vindt u een ruim assortiment topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Door een andere aanpak van inkopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u altijd de beste kwaliteit kachelpijpen aanbieden tegen de laagste prijzen. Onze naam zegt wat dat betreft alles! Op deze pagina leest u meer over de dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 25mm isolatie.

Functie van de kachelpijp?

Kachelpijpen zijn onmisbaar als rook- en gasafvoerkanalen voor kachels. Ze voeren rook en verbrandingsgassen van uw kachel binnenshuis af via de schoorsteen naar buiten. En bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Enkelwandige kachelpijpen zijn hier zeer geschikt voor. Ze geven bovendien ook veel warmte af omdat ze niet geïsoleerd zijn. Dat is rendabel voor het stoken, maar u moet ze altijd in het zicht houden in verband met de brandveiligheid. Een dubbelwandige kachelpijp heeft een belangrijke isolerende functie. Een dubbelwandige kachelpijp gebruikt u op plekken waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. Een dubbelwandige kachelpijp heeft de functie om met behulp van de aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen worden zo veilig naar buiten geleid, nadat ze het merendeel van de warmte afgegeven hebben. Zo kunt voor uw kachel een dubbelwandige kachelpijp met 130mm diameter en 35mm isolatie nodig hebben.

Wanneer dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 35mm isolatie?

Een dubbelwandige kachelpijp met 35mm isolatie moet bij het plaatsen van het rookgasafvoerkanaal 50mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal in de buurt. Dus zodra uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer loopt, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 50mm, ofwel 5cm, zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 130mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 130mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs, aisi 316L 2B, gemaakt, de buitenpijp van rvs aisi 304 BA. Daarmee voldoet de pijp aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnen- en buitenwand een ruimte van ongeveer 3½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 130mm diameter met 35mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter kachelpijp
  • 500 millimeter kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Waarom bij ons een dubbelwandige kachelpijp kopen?

De voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 150mm met 35mm isolatie kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl hebben we hieronder op een rijtje gezet:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 150mm diameter met 35mm isolatie koopt u eenvoudig online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u uw kachelpijp eerst met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.