100 - 150 (Zwart)

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart

Zoekt u onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart? U vindt ze bij Goedkoopstekachelpijpen.nl! Wij zijn dé specialist op het gebied van kachelpijpen in de Benelux. In onze webshop bestelt u eenvoudig de nodige onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u advies nodig over het maken van uw rookkanaal? Twijfel niet om contact op te nemen met onze specialisten.

Wanneer is een concentrisch rookkanaal nodig?

Wanneer u een gesloten gashaard of gaskachel heeft, heeft u ook een concentrisch rookkanaal nodig. De binnenbuis van het kanaal zorgt ervoor dat verbrandingsgassen afgevoerd worden, terwijl de buitenbuis verse lucht aanvoert. Met de juiste onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart is het aanleggen helemaal niet moeilijk. Het gaat namelijk om losse onderdelen die licht van gewicht zijn. Er is geen sprake van zware belasting op draagconstructies. Wel is het belangrijk om erop te letten dat er voldoende afstand is tussen de plaats van de muurdoorvoer (dit is de uitmonding in de gevel) en ventilatieopeningen zoals ramen. Anders waait de rook vanzelf weer naar binnen! Heeft u hulp of advies nodig over de onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart? Neem gerust contact met ons op.

Onderdelen voor concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl bestelt u dus eenvoudig de benodigde onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart. Wij hebben materialen van hoge kwaliteit in ons assortiment. Die zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand en duurzaam roestvrij staal. Een van de voordelen van het concentrisch rookkanaal is dat het, in tegenstelling tot gewone dubbelwandige rookkanalen, niet nodig is om een uitmonding naar de nok van het dak te maken. De uitmonding kan een meter omhoog vanaf de kachel in de muur gemaakt worden. Heeft u een bijpassende muurbeugel, stormkraag, dakplaat of andere bijpassende onderdelen voor uw concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart nodig? Bestel het hier in de webshop!

Service van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Kiest u ervoor om de onderdelen voor uw concentrische rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart bij Goedkoopstekachelpijpen.nl te bestellen? Dan ontvangt u hoge kwaliteit materialen voor een scherpe prijs en profiteert u van uitstekende service. U kunt bij ons altijd uitgaan van:

  • Ruim assortiment onderdelen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Neem bij vragen contact op

Bestel de onderdelen die u nodig heeft direct online! Heeft u nog vragen over onze materialen voor een concentrisch rookkanaal van 100 - 150mm in het zwart, of wilt u persoonlijk advies over het maken van een rookkanaal voor uw kachel? Twijfel niet om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, telefonisch via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl.