Vloerplaten Glas

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen vloerplaten bestellen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

De mooiste glazen vloerplaten voor uw kachel of haard bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wij hebben een groot assortiment aan glazen vloerplaten in verschillende modellen. Voor elk interieur vindt u bij ons een passende glazen vloerplaat. Bestellen is heel eenvoudig, dat doet u namelijk gewoon hier online in onze webshop. Voor vragen of advies, of wanneer u de glazen vloerplaten eerst ‘in het echt’ wilt bekijken in de showroom, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Waarom een glazen vloerplaat?

Een glazen vloerplaat voor uw kachel of haard is bedoeld om de vloer te beschermen. Een kachel of haard kan namelijk flink warm worden. Het is dan belangrijk om de vloer te beschermen tegen deze hitte. Vooral wanneer het gaat om houten vloeren is het belangrijk om ze goed tegen de hitte te beschermen. Bovendien voorkomt een glazen vloerplaat schade in de vorm van brandplekken door bijvoorbeeld vonken of asresten uit uw kachel of haard. Het voordeel van de glazen vloerplaten tegenover andere materialen is dat ze ervoor zorgen dat uw vloer nog altijd mooi zichtbaar is.

De juiste glazen vloerplaat voor uw kachel of haard

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u terecht voor een groot assortiment glazen vloerplaten. Welke vloerplaten voor u het meest geschikt zijn? Dat hangt af van de situatie. Ten eerste is de grootte van de vloerplaat belangrijk. Voor een grote kachel heeft u natuurlijk ook een grote glazen vloerplaat nodig. De vloerplaat moet aan de voorkant van de kachel ruim uitsteken om de meeste kans op beschadiging aan de vloer te voorkomen. Heeft u slechts een kleine kachel? Dan kunt u dus ook kiezen voor een glazen vloerplaat van een wat kleiner formaat, maar ook hier kunt u kiezen voor een van onze grote modellen. Wanneer de kachel in de hoek van de kamer staat, is de glazen vloerplaat in de vorm van een druppel erg handig. Voor advies en meer informatie over de juiste vloerplaat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ook verwelkomen we u graag in onze mooie showroom waar u de verschillende glazen vloerplaten kunt bekijken.

Ruim assortiment glazen vloerplaten

In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u dus terecht voor een groot assortiment aan vloerplaten van glas. Zo maken we vierkante vloerplaten in verschillende maten, maar is het ook goed mogelijk om te kiezen voor een bepaalde vorm. Zo vindt u bij ons ook de juiste vloerplaat met een ronde, halfronde, 6-kant of druppelvorm, of een vloerplaat met een schuine hoek. Ook maken we vloerplaten met verschillende afmetingen zodat er altijd een plaat te vinden is die helemaal geschikt is voor uw kachel. Het is zelfs mogelijk om een glazen vloerplaat met speciale maten te laten maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, wij adviseren u over de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Kwaliteit en service van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Waarom u juist voor de glazen vloerplaten van Goedkoopstekachelpijpen.nl kiest? Dat doet u door onze combinatie van hoge kwaliteit, uitstekende service en een scherpe prijs. Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u onder andere rekenen op:

  • Ruim assortiment aan glazen vloerplaten die uit voorraad leverbaar zijn
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies

Bestel direct online of bezoek de showroom

De mooiste glazen vloerplaten voor uw kachel of haard bestelt u dus eenvoudig in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl! Voor meer informatie, persoonlijk advies of om een bezoek te brengen aan onze showroom, kunt u altijd contact opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 85 30 10 266 of door een mail te sturen naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Goedkoopstekachelpijpen.nl is uw adres voor prachtige glazen vloerplaten!