200 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Voordelig dubbelwandige kachelpijp 200mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Bent u op zoek naar een voordelig geprijsde en goede kwaliteit dubbelwandige kachelpijp 200mm? Die vindt u gegarandeerd in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Deze maat dubbelwandige kachelpijp kunt u nodig hebben na aankoop van een nieuwe kachel of tuinhaard. De online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl is ruim gesorteerd als het gaat om topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. De nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland word je niet zomaar; dat zijn wij door een andere manier van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Onze bedrijfsnaam zegt natuurlijk genoeg! Onderstaand leest u de benodigde informatie over de dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter met 25mm isolatie.

Waarvoor heeft u een kachelpijp nodig?

Ze bestaan al heel lang en ze bestaan anno u nog steeds: kachelpijpen. Ze voeren rook en verbrandingsgassen van een kachel in huis af via de schoorsteen naar buiten. En bij buitenkachels of tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog af. Er zijn enkelwandige kachelpijpen die naast de afvoerfunctie ook belangrijk zijn voor het afgeven van warmte. Deze kachelpijpen moet u in verband met mogelijk brandgevaar altijd in het zicht hebben. Daarnaast is er de dubbelwandige kachelpijp die een belangrijke warmte- isolerende functie heeft. Een dubbelwandige kachelpijp is vereist op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. De functie van de dubbelwandige kachelpijp is om met behulp van de in de pijp aanwezige isolatie de afstand tot brandbaar materiaal te minimaliseren. Rookgassen worden zo veilig naar buiten geleid, nadat ze het merendeel van de warmte hebben afgegeven. In ons assortiment hebben wij uiteraard een dubbelwandige kachelpijp met 200mm diameter en 25mm isolatie.

Dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter, isolatie 25mm

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm met 25mm isolatie mag bij het plaatsen 70mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plaats waar uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer moet lopen, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 200mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 200mm. De binnenpijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs L99. De buitenpijp is van rvs V2A en voldoet daarmee aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius, zijn CE-gecertificeerd (T600) en zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). Tussen de binnenwand en de buitenwand van deze kachelpijpen zit ongeveer 2½ cm ruimte. In die ruimte zit een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter met 25mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 500 millimeter kachelpijp
  • Paspijp 320-480mm kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Daarom een dubbelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl!

Hieronder ziet u de voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 200mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter koopt u eenvoudig online in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u onze kachelpijpen eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.