150 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Kachelpijp enkelwandig 150mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Bent u voor uw nieuwe of bestaande kachel op zoek naar een passende enkelwandige kachelpijp 150mm? Deze diameter kachelpijp kunt u natuurlijk prima gebruiken als rookgasafvoer voor uw houtkachel of pelletkachel. U vindt hem gegarandeerd in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Wij hebben namelijk een zeer ruime keuze kachelpijpen in vele soorten, lengtes en diameters. Wij zijn de nummer één verkoper van kachelpijpen in Nederland! Die eer danken wij aan onze andere aanpak van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers en daarom kunnen wij u altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de beste prijzen. Hieronder leest u meer over de enkelwandige kachelpijp 150mm diameter die u bij ons eenvoudig kunt bestellen.

Waarom een kachelpijp op uw kachel?

Op uw kachel moet u een kachelpijp aansluiten. De kachelpijp is namelijk het onmisbare rookgasafvoerkanaal. Hij voert de rook en verbrandingsgassen uit uw kachel via de schoorsteen af naar buiten. En als u een tuinhaard heeft, voert de kachelpijp de rook rechtsreeks omhoog de lucht in.

De enkelwandige kachelpijp

De enkelwandige kachelpijp 150mm van GoedkoopsteKachelpijpen.nl is gemaakt van roestvast staal (rvs) van de hoogste kwaliteit. U kunt de enkelwandige kachelpijp aansluiten op een houtkachel, pelletkachel, kolenkachel, open haard en voor de industriële ovenbouw op een bestaande schoorsteen. Een enkelwandige kachelpijp geeft veel warmte af. Hij draagt ook bij aan het verwarmen van de ruimte waarin de kachel staat. Daarom mag u de enkelwandige kachelpijp uitsluitend gebruiken als hij in de ruimte zelf zichtbaar is. Wilt u uw kachelpijp door een vloer of muur laten lopen? Dan bent u verplicht om op die plekken een geïsoleerde dubbelwandige kachelpijp aan te sluiten om zo brandrisico te vermijden. De volgende stelregel is daarom belangrijk om te onthouden: is uw enkelwandige kachelpijp of rookkanaal niet zichtbaar? Of bevindt hij zich buiten de ruimte waarin de kachel staat? Dan is het gebruik van een enkelwandig rookkanaal niet toegestaan! Een enkelwandige kachelpijp kunt u wel gebruiken voor het renoveren van schoorsteenkanalen, bij een lek of bij slechte trek.

Welke maat enkelwandige kachelpijp heeft u nodig?

Bij het kiezen van een kachelpijp is het uiteraard belangrijk dat de pijp goed aansluit op de kachel. Daarom staat bij iedere kachelpijp de diameter genoteerd, die moet aansluiten op de afvoer van uw kachel. De enkelwandige kachelpijp 150mm is overigens de meest gangbare maat. Twijfelt u over de diameter van enkelwandige kachelpijp die u nodig heeft voor uw kachel? Bel of mail ons gerust voor advies en informatie!

Eigenschappen enkelwandige kachelpijp 150mm

De diameter van de enkelwandige kachelpijp is 150mm en heeft een extra sterke wanddikte van 0,6mm. De pijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs 316L en is ISO 9001-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De enkelwandige kachelpijp 150mm diameter is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter
  • 500 millimeter
  • 150 millimeter paspijp

Waarom een enkelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl?

  • Uitgebreid assortiment kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Terugsturen zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een enkelwandige kachelpijp 150mm kunt u eenvoudig online kopen in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl! Wilt u onze kachelpijpen eerst zelf zien? U bent altijd welkom in onze showroom. Bel ons voor meer informatie op 085-3010266, of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.