180 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig een kachelpijp dikwandig 180mm kopen

Bent u voor uw nieuwe kachel op zoek naar een dikwandige kachelpijp 180mm? In de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u gegarandeerd de dikwandige kachelpijp met deze diameter. En dat is nog niet alles: bij de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland kunt u online uw dikwandige kachelpijp 180mm kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor onze kachelpijpen door een andere manier van inkopen en de goede afspraken die wij maken met onze leveranciers. Hieronder leest u meer over de dikwandige kachelpijp 180mm.

Dikwandige kachelpijp 180mm van zwartgelakt staal

Rook- en verbrandingsgassen van uw kachel in huis voert u via de schoorsteen naar buiten af met behulp van een perfect passende kachelpijp. In uw geval dus met een dikwandige kachelpijp van 180mm in stijlvol zwartgelakt staal. Dit is een kachelpijp die zeer veel warmte afgeeft. Let er dus altijd op dat de afstand van de kachelpijp tot brandbaar materiaal minimaal 200mm is. Wilt u de pijp door een muur of plafond/vloer leiden? Dan moet u op die plek(ken) een dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp aansluiten om brandgevaar te voorkomen. Dat is zelfs verplicht!

Eigenschappen van de dikwandige kachelpijp 180mm

De dikwandige kachelpijp is gemaakt uit 2mm dik hoogwaardig zwartgelakt staal en wordt beschermd door een hittebestendige senotherm coating. U kunt de dikwandige kachelpijp aansluiten op alle soorten kachels voor alle soorten brandstoffen. De kachelpijp heeft een versmalling (spie) aan de onderkant. Dat maakt het combineren van pijpen zonder klembanden uiterst eenvoudig. De dikwandige kachelpijp is gecertificeerd met het ISO-9001 keurmerk en uitgebreid getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 180mm diameter is leverbaar in lengtes van:

  • 750 millimeter
  • 500 millimeter
  • 250 millimeter

Waarom uw kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Meer informatie over de dikwandige kachelpijp?

U kunt bij Goedkoopstekachelpijpen.nl eenvoudig uw dikwandige kachelpijp 180mm kopen. Wilt u meer informatie? Bel ons via 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl of vul het contactformulier in.