160 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig een kachelpijp dikwandig 160mm kopen

Bent u voor uw kachel op zoek naar een dikwandige kachelpijp 160mm? U vindt hem gegarandeerd in de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. U koopt bij de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland eenvoudig de dikwandige kachelpijp 160mm die u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. In de online webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl vindt u een ruim assortiment kachelpijpen, zoals de enkelwandige, dubbelwandige en dikwandige kachelpijp in vele lengtes en diameters. U koopt deze kachelpijpen bij ons tegen de laagste prijzen en ze zijn uit voorraad leverbaar. Wij zijn namelijk niet voor niets de nummer 1 kachelpijpen verkoper van Nederland! Door een andere aanpak van inkopen en dankzij onze goede afspraken met leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Bij ons is de klant altijd in het voordeel! Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende. Dus ook als u een dikwandige kachelpijp zoekt, bent u bij Goedkoopstekachelpijpen.nl aan het juiste adres! Meer informatie over de dikwandige kachelpijp 160mm leest u hieronder.

Dikwandige kachelpijp 160mm zwartgelakt staal

Om rook- en verbrandingsgassen van uw kachel in huis af te voeren via de schoorsteen naar buiten heeft u altijd een perfect passende kachelpijp nodig. Bijvoorbeeld een dikwandige kachelpijp van 160mm zwartgelakt staal. Deze robuuste kachelpijp geeft veel warmte af. U moet er dus altijd op letten dat de afstand tot brandbaar materiaal minimaal 200mm is. Wilt u de kachelpijp door een muur of door een plafond en/of vloer laten lopen? Dan moet u op die plek(ken) een dubbelwandige kachelpijp op uw dikwandige kachelpijp aansluiten om alle risico's op brandgevaar te voorkomen. Let op: dat is zelfs verplicht. Uw verzekering houdt daar uiteraard ook rekening mee!

De dikwandige kachelpijp 160mm

De dikwandige kachelpijp met 160mm diameter is vervaardigd hoogwaardig zwartgelakt staal van 2mm dik en wordt beschermd door een hittebestendige senotherm coating. U kunt deze fraaie kachelpijp aansluiten op kachels voor alle soorten brandstoffen. Elke pijp is versmald aan de onderkant (spie) waardoor u ze makkelijk aan elkaar kunt koppelen zonder klembanden. De dikwandige kachelpijp is voorzien van het ISO-9001 keurmerk en is getest bij 1000 graden Celsius. De dikwandige kachelpijp 160mm diameter kunt u bestellen in onderstaande lengtematen:

  • 1000 millimeter
  • 1000 millimeter paspijp
  • 500 millimeter

Vul de selectiefilter in voor uw juiste kachelpijp

Voor ieder systeem hebben wij de juiste soorten en maten kachelpijpen. U kunt bij ons kiezen voor enkelwandige kachelpijp, een dubbelwandige kachelpijp of een dikwandig kachelpijp. U kunt het uzelf gemakkelijk maken door onze gebruiksvriendelijke selectiefilter op de website in te vullen waarmee u kunt bepalen welke diameter, lengte en kleur kachelpijp u nodig heeft. De dikwandige kachelpijp 160mm is overigens wel een van de meestgebruikte diameters.

Waarom kachelpijpen kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Wij geven u een aantal goede redenen waarom u een dikwandige kachelpijp 160mm zou kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl:

  • Zeer uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar!
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering: binnen 24 uur!
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen!
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch

Kachelpijp uitzoeken in onze showroom? Neem contact met ons op

Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl kunt u online terecht om voordelig een dikwandige kachelpijp 160mm te kopen. Wilt u meer weten over installatie en de maten van kachelpijpen? Wilt u ze eerst met eigen ogen zien? U bent altijd van harte welkom om onze kachelpijpen te komen bekijken in onze showroom. Neem contact met ons op voor meer informatie op 085-3010266, mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl, of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.