180 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

 

Kachelpijp dubbelwandig 180mm van Goedkoopstekachelpijpen.nl

Heeft u een dubbelwandige kachelpijp 180mm met 35mm isolatie nodig? Bij Goedkoopstekachelpijpen.nl koopt u deze kachelpijp voor een aantrekkelijke prijs om voordelig uw nieuwe of bestaande kachel aan te sluiten. Dankzij onze andere aanpak van inkopen en goede afspraken met onze leveranciers zijn wij de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Onderstaand leest u meer over de dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 35mm isolatie!

Dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 35mm isolatie

Kachelpijpen zijn nodig om rook en verbrandingsgassen van uw kachel in huis naar buiten af te voeren via de schoorsteen. Bij tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog. Bij het aansluiten en plaatsen van een dubbelwandige kachelpijp met 35mm isolatie moet dat gebeuren met 50mm afstand tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plek waar u deze dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer laat gaan, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 50mm, ofwel 5cm zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 180mm, 35 mm

De diameter van de binnenpijp van de dubbelwandige kachelpijp is 180mm. De binnenpijp is gemaakt van hoogwaardig zuurbestendig rvs, aisi 316L 2B. De buitenpijp is gemaakt van rvs aisi 304 BA. Daarmee voldoet de pijp aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnen- en buitenwand een ruimte van ongeveer 3½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 180mm diameter met 35mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter kachelpijp
  • 500 millimeter kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Dubbelwandige kachelpijp kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Meer informatie over de dubbelwandige kachelpijp

Een dubbelwandige kachelpijp 180mm, 35mm koopt u eenvoudig in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of vul het contactformulier in.