200 mm

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Online dubbelwandige kachelpijp 200mm, 35mm kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl

Zoekt u voor uw nieuwe of bestaande kachel een goede kwaliteit dubbelwandige kachelpijp 200mm met 35mm isolatie? U koopt hem eenvoudig online in de webshop van Goedkoopstekachelpijpen.nl. Onze webshop is ruim gesorteerd als het gaat om topkwaliteit dubbelwandige kachelpijpen en accessoires tegen de laagste prijzen. Wij zijn de nummer één verkoper van kachelpijpen in Nederland dankzij een andere manier van inkopen en door het maken van goede afspraken met onze leveranciers. Onze bedrijfsnaam zegt natuurlijk genoeg! Onderstaand leest u de informatie die u nodig heeft over de dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter met 35mm isolatie.

Waarvoor heeft u een kachelpijp nodig?

Kachelpijpen hebben een belangrijke functie! Ze voeren rook en verbrandingsgassen van een kachel in huis af via de schoorsteen naar buiten. En bij buitenkachels of tuinhaarden voeren ze de rook rechtstreeks via de kachelpijp omhoog af. Het hebben van een goede kachelpijp is dus van groot belang. Zo zijn er enkelwandige kachelpijpen die, naast de rookgasafvoer functie, ook belangrijk zijn voor het afgeven van warmte. Deze kachelpijpen moet u in verband met mogelijk brandgevaar altijd goed kunnen zien. Daarnaast zijn er ook dubbelwandige kachelpijpen met een belangrijke warmte-isolerende functie. U heeft namelijk een dubbelwandige kachelpijp nodig op de plek waar u een kachelpijp door een vloer, plafond of muur wilt leiden. Met een dubbelwandige kachelpijp met isolatie houdt u de resterende hitte in pijp zoveel mogelijk op afstand van mogelijk brandbaar materiaal. Rookgassen worden zo veilig naar buiten geleid, nadat ze het merendeel van de warmte hebben afgegeven. Bij ons kunt u eenvoudig een dubbelwandige kachelpijp met 200mm diameter en 35mm isolatie bestellen.

Dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter met 35mm isolatie

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm met 35mm isolatie mag bij het plaatsen 50mm afstand hebben tot eventueel brandbaar materiaal. Dus op de plaats waar uw dubbelwandige kachelpijp door een plafond of vloer moet lopen, moet de minimale afstand tussen de kachelpijp en de randen van het gat in de vloer of het plafond minimaal 70mm zijn!

Eigenschappen dubbelwandige kachelpijp 200mm

De diameter van de binnenpijp van deze dubbelwandige kachelpijp is 200mm. De binnenpijp is van hoogwaardig zuurbestendig rvs, aisi 316L 2B, gemaakt, de buitenpijp van rvs aisi 304 BA. Daarmee voldoet de pijp aan de DIN EN ISO 9001 norm. Onze schoorsteensystemen zijn getest en CE-gecertificeerd (T600). Onze kachelpijp systemen zijn geschikt voor droge en natte toepassingen (hout, kolen, gas en olie gestookte toestellen). De kachelpijpen zijn getest bij een temperatuur van 1000 graden Celsius. Dubbelwandige kachelpijpen hebben tussen de binnen- en buitenwand een ruimte van ongeveer 3½ cm. Deze ruimte is gevuld met een hittebestendige en isolerende keramische wol. De dubbelwandige kachelpijp 200mm diameter met 35mm isolatie is leverbaar in de volgende lengtes:

  • 1000 millimeter kachelpijp
  • 500 millimeter kachelpijp
  • 250 millimeter kachelpijp

Daarom koopt u een dubbelwandige kachelpijp van Goedkoopstekachelpijpen.nl!

De voordelen van een dubbelwandige kachelpijp 200mm met 35mm isolatie kopen bij Goedkoopstekachelpijpen.nl zijn:

  • Uitgebreid assortiment: alle kachelpijpen uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijk lage prijzen
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en betrouwbaar
  • Retourneren zonder zorgen
  • Vakkundige service en advies, persoonlijk, per e-mail en telefonisch
  • Gratis klemband bij uw dubbelwandige kachelpijp

Kachelpijp bekijken in onze showroom? Neem contact met ons op

Een dubbelwandige kachelpijp 200mm, 35mm koopt u eenvoudig in de webshop van de voordeligste leverancier van topkwaliteit kachelpijpen in Nederland! Wilt u de kachelpijpen eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Meer weten? Bel ons via 085-3010266 of mail naar klantenservice@goedkoopstekachelpijpen.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.