Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden!

We zijn verhuisd!

Sinds februari '23 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Wattstraat 92 in Zwijndrecht.

Makkelijk bereikbaar, slecht 1 minuut rijden vanaf afslag 23 van de A16. 10km ten zuiden van Rotterdam en slechts 20 minuten rijden vanaf de Belgische grens. Lekker makkelijk toch?

Ons nieuwe bedrijfspand heeft een magazijn van 1200m2 en een hoogte van 8,5 meter.  Nu kunnen we je nog beter van dienst zijn dan we al deden met ons uitgebreid assortiment en grote voorraad aan houtkachels en kachelpijpen.

Wij hebben voor u topkwaliteit kachels, dubbelwandige kachelpijpen en enkelwandige kachelpijpen tegen de laagste prijzen. Niet voor niets is Goedkoopstekachelpijpen.nl de nummer één kachelpijpen verkoper van Nederland. Door groot in te kopen en dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij altijd de beste kwaliteit kachelpijpen leveren tegen de laagste prijzen. Bij ons is de klant altijd in het voordeel! Onze naam zegt wat dat betreft meer dan voldoende.

We hebben nu ook een showroom waar onze houtkachels staan opgesteld. Kom langs en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Kom zelf je bestelling ophalen als je het snel nodig hebt of kom langs voor TECHNISCH ADVIES

We helpen je graag en vinden het heerlijk om onze kennis en ervaring met je delen zodat je zelf snel aan de slag kunt met de juiste materialen.

Soms zeggen foto's meer dan duizend woorden...........

 

Mogen we met recht zeggen de nummer één webshop

van Nederland te zijn

in goedkope kachelpijpen & kachels?

 

Contact:

Mocht u op onze webshop er niet uitkomen, twijfel dan niet om langs te komen in onze winkel of contact met ons op te nemen. Wij staan u graag op werkdagen telefonisch (085 - 30 10 266) te woord, of u kunt ervoor kiezen om een mail te sturen naar: info@goedkoopstekachelpijpen.nl

E-mails worden op werkdagen binnen 24 uur beantwoord